Technology for life

Om Dräger

For oss er Teknikk for livet mer enn bare en forretningsidé 
(Stefan Dräger, administrerende direktør) 


"Teknikk for livet" er vår ledestjerne og misjon. Uansett hvor de anvendes - i kliniske installasjoner, industri, gruvedrift eller i redningstjenesten - beskytter, understøtter og redder Drägers produkter liv.


Dräger er et internasjonalt ledende selskap innen medisin- og sikkerhetsteknikk. Selskapet ble stiftet i Lübeck i 1889, og i dag har Dräger vokst til et verdensomspennende DAX-notert familieselskap i 5. generasjon. Vår langsiktige fremgang bygger på en verdirettet selskapskultur med fire sterke grunnpilarer: Nært samarbeid med våre kunder, kompetanse blant våre medarbeidere, kontinuerlig innovasjon og enestående kvalitet.


Dräger Safety tilbyr kundene risikoforebyggende helhetsløsninger med spesiell fokus på personlig sikkerhet og vern av produksjonsanlegg. Dräger Safety tilbyr blant annet testinstrumenter for alkohol og narkotiske stoff, stasjonære og mobile gassdeteksjonssystem, åndedrettsvern, verneutstyr for redningstjenesten samt profesjonelt dykkerutstyr.


Det medisinske områdets produktportefølje omfatter arbeidsstasjoner for narkose, respiratorer for intensiv- og hjemmepleie, akutte og mobile respiratorenheter, utstyr for oppvarmingsbehandling (f.eks. kuvøser for spedbarn), utstyr til pasientovervåkning, IT-løsninger og gasshåndteringssystem.


Dräger har nærmere 11 000 ansatte verden over og finnes i 190 land rundt omkring i verden. Konsernet har salgs- og serviceorganisasjoner i over 40 land. Drägers utviklings- og produksjonsanlegg ligger i Tyskland, Storbritannia, Sverige, Sør-Afrika, USA og Kina. 

www.draeger.no kan du lese mer om Dräger. 


Dräger alkolås og alkotest i Sverige

KG Knutsson AB har ansvar for markedsføring og salg av Drägers alkolås og alkotestere i Sverige, mer informasjon finner du på www.drager.se